Powered By Blogger

четверг, 21 апреля 2011 г.

Зигзаги менталітету. ***Василь Wasyl ***

Сьогодні, як і завжди, актуальне гасло про єдність народу. Влада, ті, що в більшості, та ті що в меншості демонструють дивовижну одностайність в справі перерозподілу грошових потоків у свою кишеню. А народу підкидають яблука розбрату, щоб чубились, не бачили справжньої причини своїх проблем.
Прикладів успішних дій влади в цьому напрямку - море. Від Табачніка до Фаріон. Яскрава ілюстрація - інформаційна хвиля про наміри пронести Львовом 9 травня 15метровий червоний прапор.
Для єдності потрібно розуміння один-одного. Щоб зрозуміти жителю Сходу та Півдня, які відчуття викликають в рядового посполитого з Західної України такі плани, спробуйте проаналізувати власну реакцію на наступні інформаційні повідомлення.  
Сімферопольський  окружний адміністративний суд відмовився розглядати позов партії "Русское единство" щодо заборони проведення 9 травня гей-параду організаціями "Радуга" і "Однополая Родина", які хочуть пронести центром Сімферополя 15-метровий червоний фалоімітатор.
Про це повідомляє Wostok.net.
За словами прес-центру "Русского единства", суд не вважає, що планований марш порушує права членів партії, тому залишив позов без розгляду.
Про плани представників організаціями "Радуга" і "Однополая Родина", пронести центром Сімферополя 15-метровий червоний фалоімітатор повідомив представник організації секс меншин Криму Олександр Рябинин.

"Вони будуть разом із нами святкувати День Перемоги над неполіткоректними виродками. Попіл Рема стукає в наші серця. Попередньо вони з нами обговорили, що хочуть 200 осіб привезти з Нью-Йорка, Амстердама ", – повідомив Рябінін.

Зі слів голови Амстердамської міськорганізації партії "Радуга" Сержа Юхуніна, 9 травня активісти двох партій пронесуть символ вулицями Сімферополя: "Понад 800 осіб виявили бажання взяти участь в акції, однак поїдуть не всі. Зараз проводиться відбір тих людей, які будуть відповідно підготовлені".

"Ця акція покаже, наскільки жителі Сімферополя підтримують гомофобію", – сказав голова Одеської міськорганізації партії "Однополая Родина" Жорж Кислюк.
У суботу, 16 квітня, в Одесі відбудеться урочиста зустріч величезного фалоімітатора, який передають з Амстердама. В Одесі зустріч відбудеться о 12:00 на Алеї Слави. Усі бажаючі зможуть залишити побажання  просто на виробі, який потім, 9 травня, пронесуть гей-парадом по вулицях Сімферополя.Як очікується, виріб  залишиться прикрашати головну площу Сімферополя. Копії будуть розміщені 9 травня на адмінбудівлях в Одесі та Житомирі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий